4TopArrangementer 2017: Forår

Titel Sted Dato  Start Kl Se program
Danish Jazz Quartet Underværket 02. februar 20.00 - 22.30 Se program
The Woodland Jazzband Underværket 02. marts 20.00 - 22.30 Se program
Engelbert Wrobel Sextet Underværket 06. april 20.00 - 22.30 Se program
Scott Hamilton Kvartet Underværket 04. maj 20.00 - 22.30 Se program
Remembering Toots Thieleman Underværket 21. maj 12.00 - 13.30 Se program

Arrangementer 2017: Efterår

Finn Odderskov Kvintet Underværket 03. august 20.00 - 22.30 Se program
Nosey Joe and the Gigoloes Underværket 12. august 13.00 - 15.00 Se program
Jazzmotion med Mimi Barkman Underværket 07. september 20.00 - 22.30 Se program
All About the Ladies Underværket 05. oktober 20.00 - 22.30 Se program
Norbert Susemihls Joyful Gumbo Underværket 02. november 20.00 - 22.30 Se program
Hede Hule Hot Underværket 07. december 20.00 - 22.30 Se program
All Time Jazzband Underværket 28. december 20.00 - 22.20 Se program

Til forside ->
 


Et resume af tidligere arrangementer kan ses under rubrikken "Scrapbook" 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


Foråret 2017
 


Underværket torsdag den 2. februar kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris:

Medl. 150 kr. ellers 200 kr

Danish Jazz Quartet

 
Besætning:
 

Leif Juul Jørgensen:  clarinet
Søren Kristiansen:     piano

Jesper Lundgaard:    kontrabas
Alex Riel :                    trommer
 

 


”The Danish Jazz Quartet” ikke tilfældigt at bandets har valgt en engelsk titel for musikerne sætter mål ud i det fremmede, hvor de absolut også vil være gode repræsentanter for den danske jazztradition. Bandets kvaliteter gør, at vi med national stolthed sagtens kan vise disse musikere frem i internationalt lys. Både i Tyskland og i Sverige har de da også opnået forrygende anmeldelser.
”The Danish Jazz Quartet” leverer dansk jazz af bedste skuffe. Så man har lov til at have høje forventninger til denne kvartet, der består af nogle danmarks dygtigste jazzmusikere.
Leif Juul Jørgensen på clarinet , Søren Kristiansen, på piano / keyboard , Jesper Lundgaard på kontrabas og Alex Riel på trommer.
 En af hemmelighederne ved disse musikeres præstation er deres tætte samspil. Ensemblespillet opstår lige så meget ved at lytte til hinanden som ved at udøve. Hurtige blikke og opmærksomme øjekast og sigende smil kommunikeres mellem dem: i samspil, under soli og når man chaser. Her møder man det helt essentielle i jazzmusikken, her defineres den virkelige jazz. Melodien er blot et udgangspunkt for improvisationen. Iderigdommen, der er forudsætningen for at kunne improvisere bliver et kollektivt værktøj, hvor den ene musikers ideer stilles til rådighed for de andre, aflæses og understøttes, videreudvikles og realiseres i ny form og rytme. Som publikum og tilhører indvies man i dette kreative og skabende øjeblik.
”The Danish Jazz Quartet” er en oplevelse for enhvert jazzelskende publikum, der holder af swingenge jazz som vi kender det fra Benny Goodmans små grupper.

 

 

  Top

 

 

 


Underværket torsdag den 2. marts kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris:

Medl. 150 kr. ellers 200 kr

The Woodland Jazzband

   


Besætning:

Mike Owen: trombone, vocal
Ole Kirk: trompet
Lars Dalsgaard: klarinet
Kristian Bukh Hansen: piano

Bjarne Juul:  guitar
John Andersen: bas
Uffe Hansen: trommer

 


Den engelske basunist Mike Owen er leder af det store syv mand store New Orleans-jazzband.
Mike Owen er født i Birmingham, hvor han også har fået sin musikalske uddannelse. Som ganske ung blev han inspireret af den berømte New Orleans-basunist Kid Ory og dennes Creole Jazzband. Det medførte, at Owen flyttede til New Orleans, hvor han i ca. 10 år boede og arbejdede som professionel musiker på barer, i klubber, ved streetparades og på flodbåde.
I 2006 bosatte Mike Owen sig i Danmark, hvor han hurtigt dannede sit Woodland Jazzband, der består af musikere med rod i det aarhusianske jazzmiljø. Ole Kirk (trompet), Bjarne Juul (guitar), Uffe Hansen (trommer) og Lars Dalsgaard (klarinet) var i 70'erne og 80'erne særdeles aktive musikere på Jazzhus Tagskægget i Aarhus og i en række øvrige jazzklubber. Orkestret tæller derudover bassisten John Andersen, der bidrager til orkestrets lyd med en akustisk træklang og ”slapstile” på sin bas. Bandets benjamin er den unge Kristian Bukh Hansen på piano, der er med til at sikre et godt New Orleans-beat i den fire mand store rytmegruppe.

Top
 


 


Underværket torsdag den 6. april kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris:

Medl. 150 kr. ellers 200  kr

Engelbert Wrobels Sextet

 

Besætning:


Duke Heitger: trompet
Dan Barrett: trombone
Engelbert Wrobel: clarinet, saxofoner
Paolo Alderighi: piano
Nicki Parrott: bas, vocal
Bernard Flegar: trommer
 

Engelbert Wrobel der er født I 1959 er en af europas bedst kendte swing og hotjazz clarinettister og saxofonister. Hans stil er inspireret af Benny Goodman og Barney Bigard på clarinetten og af Ben Webster og Coleman Hawkins på saxofon. Indflydelsen herfra har han transformeret til sin egen personlige stil. Han har optrådt i flere suropæiske lande, i Afrika, Canada, Japan og USA.
Allerede som tiårig begyndte han at spille clarinet med sin far som læremester og efterfølgende uddannelse på den lokale musikskole. Som 16 årig startede han sit eget jazzband the Happy Jazzmen, der vandt den tyske ungdoms jazzkonkurrence ”Jugend Jazzt”. Wrobel er senere uddannet på konservatoriet i Düsseldorf og turnerede rundt om i Europa med Rod Masons Hot Five i perioden 1986 til 1989 hvorefter han sit eget jazzband i 1989.
Engelbert Wrobel er endvidere clarinettist i the King of Swing Orchrestra, der viderefører traditionen fra Benny Goodmans bigband æra.
I 2009 fejrede Wrobel 20 års jubilæum med sit band the Swing Society.

Top

 


 


Underværket torsdag den 04. maj kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris:

Medl. 150 kr. ellers 200  kr

Scott Hamilton Kvartet

 

 

Besætning

Scott Hamilton: tenorsax
Ole Kock Hansen: piano
Hans Backenroth: bas
Kristian Leth: trommer

 


Jazzens Venner i Randers præsenterer verdensklasse jazz med
jazzikonet: Mr. Scott Hamilton. Her er der traditioner tilbage til Ben Webster, Coleman Hawkins og Zoot Sims. På et tidligt tidspunkt blev Scott Hamilton endog kritiseret for at imittere Ben Webster og Zoot Sims, hvilket bevirkede at han udviklede sin helt personlige stil og tone, og fremstår i dag som en af de tenorsaxofonister, som selv danner skole.
Scott Hamilton er opvokset på Amerikas Østkyst: Providence, Rhode Island. Han er fra 1954 og startede allerede som ganske lille med mange for skellige instrumenter: trommer, klaver, klarinet og mundharpe. Først som 16 årig startede han seriøst med tenorsaxofonen i øvrigt med Johnny Hodges som forbillede. I dag håndterer Scott Hamilton en af de rigtige Selmer tenorsax'er , hvis serienummer indikerer, at den er fra midt 1940'erne. En såkaldt S.B.A eller Super Balanced Action. Den karakteristiske tone passerer gennem et Otto Link Tone Master- også fra midt 1940'erne og som tenorsaxikonerne Ben Webster, Coleman Hawkins og Lester Young spillede på.
Scott Hamilton kan på sin turne i Danmark opleves med en stærk skandinavisk trio med pianisten Ole Kock Hansen , bassisten Hans Backenroth, og trommeslageren Kristian Leth.
Ole Kock Hansen er blandt de mest respekterede pianister i DK.
Bassist Hans Backenroth er en gigant på den svenske jazzscene og i den absolutte topelite af skandinaviske jazzmusikere.
Kristian Leth er kendt for sit flotte og stabile trommespil og for sine mange initiativer med at invitere en lang række af udenlandske musikere til Skandinavien.


 

Top 


Hotel Randers søndag den 21. maj kl. 12.00- 14.15  Hotel Randers,
Torvegade 11.
Sponsorer: Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris:
250 kr

Jazzens Venner holder 10 års jubilæum, der fejres med en Jazzfrokost på Hotel Randers:
"Remembering Toots"


Køb eller bestil billetter på Cafe' Mathisen
på Hotel Randers telefon
87 11 30 68
 

   

Besætning:

 Jacob Venndt: mundharmonica, piano, bas
 Mathias Heise: mundharmonica
 Regin Fuhlendorf: guitar

 


Jazzens Venner inviterer til frokostjazz på Hotel Randers.

Få en unik musikoplevelse i det nyrenovere Hotel Randers, når Jazzens Venner inviterer til frokostjazz med ikke mindre end en verdensmester og hans læremester. Disse kapaciteter vil mindes en af jazzmusikkens største koryfæer: Toots Thielemans.

Når man i vor tid siger “kromatisk mundharpe”, er der øjeblikkeligt en stjerne der tændes på jazzens nathimmel og sender sit gyldne lys ned på navnet Toots Thielemans.
Toots smeltede igennem sin lange karriere og liv fuldstændigt sammen med sit instrument - blevet ét med sin klang - og har vist generationer af musikelskere hvad det lille instrument er i stand til, når det handler om at tale lige ind i hjerterummet på os alle.
Med sine 94 år gav mundharpe-koryfæet verden ufatteligt mange musikalske gaver og nu går to generationer af danske kromatiske mundharpespillere sammen om at hylde og mindes ham i en spektakulær trio-form!
Det unge fremadstormende danske mundharpefænomen, og verdensmester i kromatisk mundharpe ved mesterskaberne i Trossingen i Tyskland i 2013, Mathias Heise og hans gamle lærer, og multiinstrumentalist, Jacob Venndt har skabt en minde-koncert til ære for deres store instrumentale forbillede.
Både Mathias Heise og Jacob Venndt mestrer andre instrumenter end den kromatiske mundharpe, og når de ikke spiller på den, så tager de sig af henholdvis klaveret og kontrabassen.
Guitaren - Tootses - oprindelige hovedinstrument trakteres af en af DKs bedste swing-guitarister nemlig Regin Fuhlendorf, og sammen med de to herrer Heise og Venndt, inviterer denne spektakulære trio, publikum med på en "kromatisk kanalrundtfart.                  

Med en fyldt tank i form af stor spilleglæde, højt humør og gode anekdoter fra Tootses karriere kan publikum således se frem til  “en musikalsk sightseeing” af de helt store!
Koncerten byder nemlig på highlights fra hele karrieren lige fra de tidligere år ved Columbia til samarbejdet med Jacob Pastorius og Quincy Jones og Tootses lange flirten med den latin-amerikanske musik.                   

Med andre ord: En rejse igennem swing, bebop, musette, samba, bossa og...pop! Og samtidig et lykkeligt genhør med store Toots hits som bl.a "Bluesette", "Killer Joe" og mange flere !


 

Top

 Efteråret 2017


Underværket torsdag den 03. august. kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen, Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris: medl
100 kr
Ikke medl
150 kr

Finn Odderskov Kvintet

 
Besætning:

Fin Odderskov: tenorsax m.v.
Ove Larsen: trompet
Sven Foged: piano
Jesper Carlsen: bas
Heine ”Hot” Poulsen: trommer


 
 Mød saxofonisten Fin Odderskov og trompetisten Ove Larsen sammen med, Sven Foged på piano , Jesper Carlsen på bas og Heine ”Hot” Nielsen på trommer.
Saxofonisten Finn Odderskov er et kendt ansigt i det danske jazzmiljø gennem mere end en menneskealder. Mest kendt er han for sin smeltende sax-lyd, men han mestrer også klarinet og fløjte.
Mange bands har i årernes løb haft glæde af hans evige kærlighed til jazz-musikken – i dag slår han især sine folder i det travle Bourbon Street Jazzband samt i mange kvartet- og kvintetsammenhænge.
Finn har gennem tiderne spillet med alle de ”store”: Thad Jones, Charlie Shavers, Clark Terry, Ben Webster, Bud Freeman, Benny Wathers og mange andre.
Også i Big Band sammenhæng har vi set Finn, dels i sit eget Finn Odderskov Festival Band, Fredericia Big Band, Klüwers Big Band, Peder Pedersens Big Band, Det Beskidte Dusin og Allan Bo Big Band.
Trompetisten Ove Larsen - fynsk toptrompetist med international løbebane, har spillet med bl.a. Kansas City Stompers, Finn Odderskov Kvintet Pete Allen Jazz Band i England, Peder Pedersens Big Band, Blues Brothers Band Odense.


 

Top

 

 


Underværket lørdag den 12. august kl. 13.00- 15.00  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S, Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris: medl
100 kr
Ikke medl
150 kr

Nosey Joe and the Gigoloes

 
Besætning:

Sune Mauricio/Vokal,Guitar
Lars Karmak/Guitar
Poul Lund/Bas
Sven Foged/Piano,Sax
Lars bertelsen /Trommer
Thomas Ingemann/Trompet

 
 


 

NOSEY JOE & THE GIGOLOES er et 7-mands band, bestående af erfarne musikere fortrinsvis fra Randers-området.
NOSEY JOE & THE GIGOLOES spiller autentisk Swing, Boogie Woogie og Rhytm’n’Blues. Bandet møder op med et repertoire af klassikere som ” I’m just a Gigolo, Mack the Knife” ,
samt Brian Setzer-fortolkninger af ”Nosey Joe” and ”Jump, Jive and Wail”.
Der bliver også plads til B.B.King, Louis Jordan, Blues Brothers og Robben Ford.
Musikken er energisk og rytmisk - der er gang i den når NOSEY JOE & THE GIGOLOES overtager scenen.
Et band, der overmander sit publikum og som vil være en super backup til de kraftfulde danseformer Jump, Jive og Swing Dance.
Så hvis der møder danseglade publikummer op får de rig lejlighed til at prøve danseevner af og andre får noget sjovt og smittende at kikke på.


 

Top

Top

 

 


Underværket torsdag den 07. sept kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris: medl
100 kr
Ikke medl
150 kr

Jazzmotion med Mimi Barkmann


 


Besætning:
 

Mimi Barkmann : Saxofoner, fløjte og vokal
Lisbeth Iversen : Piano
Lars Ole Gotfredsen : kontrabas
Henrik Nielsen trommer

 

 
 

Jazzmotion er en meget sammenspillet gruppe, som spiller smagfuld jazzmusik. De tre af musikerne har spillet sammen i mange år, og Mimi Barkmann har været med i 3 år.
I starten af juli er bandt gået i studiet for at indspille et album, hvor Jazzmotion igen arbejder sammen med den fantastiske solist Mimi Barkmann på div. saxer og fløjte. Udgivelsen er klar i løbet af efteråret.

Mimi Barkmann, der har spillet i Randers Big Band i mange år er fra Hadsund, hvor hun dagligt øver på sin saxofon eller fløjte. Lige nu har hun droppet arbejdet som musiklærer og koncentrerer sig om musik og børn.

Jazzmotion henter inspiration fra mange musikalske verdener. Stemningen er "nordisk" og sproget er Jazz.
Musikken er lys og indbydende, med en snert af melankoli under overfladen. Oplev et levende og udadvendt orkester, som spiller musik, der er er hentet fra den danske sangskat, samt Lisbeths smukke kompositioner.

Publikum kan glæde sig til en meget stemningsfuld jazzaften. 


 

 

Top

 


 


Underværket torsdag den 05. oktober kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland,Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet

Pris: medl
100 kr
Ikke medl
150 kr

It's All About the Ladies

 


Besætning:


Anna Pauline Andersson, vokal,
Amanda Sedgwick, altsax,
Lis Wessberg, basun,
Catrine Frølund, piano,
Ida Hvid, bas,
Cornelia Nilsson, trommer.
 

 


"It's All About the Ladies" er et svensk-danske "ladyband", der denne aften optræder i Jazzens Venner, Randers. Her lytter man til profiler som sangerinden Anna Pauline Andersson og tenorsaxofonisten Christina Dahl, der er up front i den kvindelige sekstet. Der præsenteres swingende standards, som generationer af jazzkvinder før dem har gjort kendte og elskede. Inspirationen hentes fra blandt andre Billie Holiday, Peggy Lee og Ella Fitzgerald.

Ladybandet blev oprindelig sat sammen til en koncert i Sverige forrige år med hyldest af jazzens heltinder på programmet – også de mindre kendte kvinder, der ”bare” har skrevet tekst, musik og arrangementer.
Det er navne som sangskriveren Dorothy Fields, der stod bag ”I Can't Give You anything but Love”, skuespillerinden Nancy Hamilton, der skrev teksten til ”How High the Moon” og pianisten Mary Lou Williams, der lavede arrangementer til Duke Ellington og Benny Goodman. I Sverige fik orkestret stor succes, så nu er det gendannet og turnerer i Danmark.

En bemærkelsesværdig jazzoplevelse - helt unik !

 

Top

 

Top

 

 


Underværket torsdag den 02. november kl. 20.00- 23.00  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet


Pris: medl
150 kr
Ikke medl
200 kr
 

Norbert Susemihls Joyful Gumbo

 

 

Besætning:

Norbert Susemihl: trompet
Chris Tanner (AUS/DK): clarinet
Hans Ingelstam (S): trombone
Jan Hendrik Ehlers: piano
Adam Pultz Melbye: bas
Morten Gunnar Larsen (N): trommer

 


 

 


Traditionel New Orleans-jazz af bedste skuffe.

Joyful Gumbo’s repertoire rummer det hele: Traditionel jazz, ragtime, calypso, swing, gospel, funky brassband style, rhythm’n blues... 

Frontfiguren Norbert Susemihl er både trompetist, sanger og trommeslager og har udlevet sin musik igennem årtier: Vidt omrejsende med New Orleans musik, pendler han mellem internationale festivaler og koncerter, sit andet hjem i New Orleans, sin fødeby Hamburg og sit danske hjem i Præstø. 

Han har tilegnet sig et meget stort repertoire, som kan opleves denne aften, hvor han er på scenen sammen med et godt hold af internationale jazzmusikere. Sammen mikser de den traditionelle jazz' mange stilarter nænsomt og respektfuldt og udvikler nye rytmiske retninger med friske og energiske fortolkninger.

En inspirerende og kreativ musikalsk oplevelse venter.

 

Top

Top

 

 

 


Underværket torsdag den 07. december kl. 20.00- 22.30  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet


Pris: medl
100 kr
Ikke medl
150 kr
 

Hede Hule Hot

 


Besætning:

Karoline Budtz - vokal
Finn Odderskov - saxofon og klarinet
Jens Christian Kwella - guitar
Kim Mikkelsen - bas
Peter Lund Paulsen - trommer

 


 

 


“Hede Hule Hot” spiller musik, der var populær i Danmark i tiden lige før og under besættelsen 1940-45. Repertoiret er primært swingnumre, revysange og filmmelodier skrevet og spillet af bl.a. Kai Norman Andersen, Gerda og Ulrik Neumann, Børge Müller, Leo Mathiesen, Svend Asmussen og Harlem Kiddies.
Der spilles også en række af periodens populære amerikanske swingnumre, hvor de kompetente musikere i orkesteret kan få lov at folde sig ud.

I 2015/16 har “Hede Hule Hot” spillet for udsolgte huse og stående bifald for bl.a. Skt. Jørgens Jazzklub (Næstved), Aarhus Internationale Jazzfestival, Jazzclub Sct. Louis (Vordingborg), Fredericia Jazzklub, Jazz i Støvring, Aarhus Jazzklub, Gladsaxe Jazzfestival, Jazzens Venner (Odense), Haderslev Jazzklub, Skive Jazzklub, Basin Street Club (Juelsminde) m. fl.

Alle musikere i orkesteret har en lang erfaring fra jazzklubber, festivaler og revyer i både Danmark og internationalt. Musikerne er f.eks kendt fra sammenhænge som Bourbon Street Jazz Band, Finn Odderskovs kvintet, The Dixieland Gipsy Band, Favourites, Ib Glindemans Orkester, The Rascal Swing Band, Klüvers Big Band m.m.

Her bliver der bare "gang i den " !

 

Top

 

 

  


Underværket torsdag den 28. december kl. 20.00- 23.00  Stemannsgade 9 C, Randers.
Sponsorer:
  Randers Tandhjulsfabrik, Sparekassen Kronjylland
Kurt Sørensen Maskinfabrik A/S,
Malerfirma Thage W Nielsen,Dansk Revision Randers, Randers Kommune, Kunstrådet
Pris: medl
100 kr
Ikke medl
150 kr
 

All Time Jazz Band

 

 

 

 Besætning:

Ole Rosendal: tp, flh, voc
Erik Schreiber: ts, cl, voc
Morten Tværmose Andersen: ba, lead voc
Jan Gruwier Larsen : bj, guitar, lead voc

Jørgen “Mulle” Mulbjerg:
dr, lead vocal

 

   

All Time Jazz Band spiller traditionel jazz og New Orleans jazz med et touch af swing, en dråbe blues og flere vokalarrangementer.

All Time Jazz Band er på forbavsende kort tid blevet et af landets mest brugte jazz bands, og er kommet i kontakt med et bredt publikum - også uden for de traditionelle jazzkredse. Forklaringen er et bredt repertoire, tilpasset koncert, dans eller akustisk gademusik alt efter tid og sted og leveret med stort musikalsk overskud og engagement.

All Time Jazz Band har hele tre glimrende lead sangere og instrumentalisterne behersker flere instrumenter, så det femmands orkester leverer et rigt og varieret lydbillede.

Designet til årets afslutning og til at gøre en kold december "hot"

 

 

 


 

Top