Bestil et jazzband til din event !

Musik på torvene i Randers.

Projekt "Musik på torvene i Randers" er et samarbejde mellem Randers by, Erhvervene i Randers og de, der bor på torvene. Projektet har til formål at skabe hygge og liv på torvepladserne i de perioder, hvor byen ikke sætter fokus på større arrangementer som Randersugen og lignende.
Hvis du vil have et band til at skabe liv og glæde på dit torv - eller anden åben plads - kan du rent faktisk realisere ideen for noget der ligner en tredjedel af, hvad det ellers ville koste !

Kontakt : 24498906 eller mail til sax@webspeed.dk

 


Hvis projekt "Musik på torvene i Randers" ikke lige dækker dit behov, kan du selvfølgelig også bestille et band og få det til at spille lige nøjagtig, hvor du selv ønsker det: for at promovere din virksomhed, for at markere mærkedage eller blot for at skabe glæde og hygge ved din egen personlige event. Det er måske heller ikke så dyrt, som du tror.

Kontakt : 24498906 eller mail til sax@webspeed.dk

 

Nedenfor kan du se en stribe af de bands, der tidligere har forlystet Randers by ved lignende lejligheder og som også gerne stiller op til din event - i det omfang de ikke er optaget til anden side;

  
Mainstream Big Band Randers

Besætningen er garvede jazzmusikere fra lokalområdet, der sværger til den oprindelige bigbandmusik, som den fremstod sidst i fyrrerne og fremefter. Flere af musikerne kan føre deres karriere tilbage til det, man vil kalde for guldalderen i Randers jazzmiljø i 1950’erne, og andre har deltaget i større eller mindre jazzbands op gennem årene i Randers og nærmeste købstæder – og gør det i øvrigt stadig.

Se: www.mainstream-bigband.dk


 

Fools for Blues

Bandet består af fem musikere med stærke rødder tilbage i 60’erne og 70’erne, med en spilleerfaring med hinanden, der går 25 år tilbage. Alle har det til fælles, at de elsker at spille, og det mærker man tydeligt, når de står på scenen. Her er der tale om musik med nerve, der kommer helt ud over kanten. Repertoiret er i dag en blanding af blues- og rocknumre – krydret med enkelte selvkomponerede numre. Et rigtigt Rythm and Blues band.

 


 

Royal Garden Jazzband

Det er swingende New Orleans Jazz med spilleglæde, dynamik og humør, der virkelig kommer ud over scenekanten – uanset, hvem der spilles for i det ganske land. Bl.a. tre gange for den kongelige familie og flere hundrede gange for deres undersåtter. Royal garden Jazzband er kendt for at spille de gamle New Orleans-numre så tæt på de originale fra langt over 100 år siden.
F.eks. High Society, Ory’s Creole Trombone, Second Line, Buddy Boldens Blues, Muscrat Ramble og mange andre.

 

Sven Fogeds Kvartet

Der er garanti for swingende jazz af høj kvalitet, når Sven Fogeds Kvartet spiller op.
Kvartettens medlemmer er, med en enkelt undtagelse, særdeles erfarne og kendte musikere i Randers.
De har bevæget sig på kryds og tværs i byens musikliv i efterhånden mange år, spillet i utallige sammenhænge, og i mange forskellige stilarter. Men fælles for dem er en stor kærlighed til jazz.

 

Finn Odderskov Kvartet

Saxofonisten Finn Odderskov er et kendt ansigt i det danske jazzmiljø gennem mere end en menneskealder. Mest kendt er han for sin smeltende sax-lyd, men han mestrer også klarinet og fløjte.
Mange bands har i årernes løb haft glæde af hans evige kærlighed til jazz-musikken – i dag slår han især sine folder i det travle Bourbon Street Jazzband samt i mange kvartet- og kvintetsammenhænge.

 

 

Swingbanden

Swingbanden spiller hovedsagelig bigbandmusik fra 30’erne og 40’erne. Musikken har dog ikke stået stille siden den gang, og bandet fortolker gerne mere moderne arrangører som f. eks.  Thad Jones og Sammy Nestico.

Swingbanden, der er et amatørbigband, har eksisteret siden 1991 og fremstår i dag som et godt sammenspillet orkester med stor entusiasme for swingmusik.

 

Jazz Matters

"Jazz Matters" besætning består af  de erfarne jazzmusikere fra Randersområdet.

I front står Rose Egeskjold som med sin fantastiske stemme bevæger sig fra  jazz og blues klassikere til både latin- og soul-hits. Hun backes op af en super rytmegruppe, der er sammensat af yderst kompetence jazzmusikere, der i øvrigt har stor erfaring fra deltagelse i andre bands og er hyppigt anvendt i det lokale musikliv.

 

Saxgroup Århus

"Saxgroup Århus" er simpelt hen toppen af underholdning og en fryd for det musikalske ørefor dem, der holder af saxofonmusik. Fire velklingende saxofoner sender bløde, runde klange ud i rummet. Stilen og repertoiret henter inspiration fra Benny Golson, Bill Evans og Duke Ellington, så der repræsenteres et bredt spektrum inden for jazzmusikken.

 

Hartly Jazz

"Hartly Jazz” er en glad og veloplagt jazzkvartet med Tina Hart som vocalist. Hun fortolker på blændende vis Ella Fitzgerald, Diana Krall og Eva Cassidy i jazznumre som f.eks ”It could happen to you”, ”Come Rain or Come Shine”. Man vil også kunne høre flere fede Jobim-bossaer foruden mange af de helt velkendte jazzstandarder:  ”All of me”, ”Fly me to the Moon” – og lignende.